måndag 24 mars 2008

Snygga personer gör inga misstag

Att vara snygg handlar inte bara om hur du ser ut och hur du framstår rent utseendemässigt utan det handlar även om att kunna föra sig och inte hamna i jobbiga situationer. Därför är det viktigt att veta vad framgångsrika människor ser till att aldrig göra för att få en så god framtoning som möjligt.

• Låtsas inte om att du är någon annan än vad du är! Begreppet Brat är idag sett som ett öknamn och vad är då inte wannabe-brat. Någon som springer runt på stan och låtsas vara ”pappas rika pojke” men när han egentligen jobbar 40timmar i veckan på Resultat för att ha råd att ha Tiger kalsonger.

• Snacka aldrig skit! Självklart måste man få spy galla över någon man inte gillar men då ska det vara i slutna rum med personer man verkligen litar på. Att stå ute på Etage balkongen och tala högt om hur dum i huvudet alla andra är ett traditionellt recept på socialt självmord.

• Drick hur mycket du vill, men sup inte! Finns det något fulare än killen som stinker Sofiero och lägger än pizza på McDonaldsgolvet kvart över två en onsdag natt? Drick gärna några fina drinkar än ett flak smuggel.

• Måste du vara påverkad för att våga prata med någon av det motsatta könet?
Här är numret till BRIS: 0200-230 230 du behöver seriös hjälp!

• Ta aldrig till våld. Man slåss väldigt dåligt i en kostym och tjejer kommer inte att bli imponerade av att du slänger dina nävar i luften som en spratteldocka. Gå åt andra hållet och svär för dig själv istället.

• Viktigast av allt! Våga glänsa! Våga visa vem du är och vad du gör. Men observera, att glänsa är absolut inte samma sak som att skryta. Att stå och förklara hur mycket din nya Bretlingklocka kostade och varför just du skulle ha den räknas som skryt. Men vad stolt för den du är. Ha en bra hållning och tveka inte för att hoppa in diskussioner med ett bra skämt, hålla ett tal på en middag eller fråga om du får nöjet att skjutsa hem någon efter krogen. Var öppen med det du har och den du är. Då syns du garanterat!

Inga kommentarer: